Ganz Auto Center

Despre noi

Masina dorita este pe stoc?
Vii la noi cu taxiul si pleci cu masina ta in aceeasi zi!

Masini pe comanda

Aducem masini pe comanda din Europa – autoturisme destinate persoanelor fizice si persoanelor juridice care doresc achizitionarea unui autoturism cu plata integral sau cu finantare prin leasing.


Masini disponibile

De ce sa te impaci cu gandul ca achizitia unei masini este un demers plin de stres si nesiguranta? Indiferent daca ai in minte un model anume sau inca nu stii exact ce masina iti doresti, in echipa noastra vei gasi un consilier de incredere care te pazeste de alegerile nefericite.

Suntem aici sa te ajutam

Solutii financiare

De multe ori, din considerente fiscale sau financiare, vrei sa alegi finantarea ca solutie pentru achizitionarea unui autovehicul. Fie ca este pentru uzul personal, al firmei sau ambele.


Stim cat de stresant poate sa fie, cateodata, procesul birocratic asociat obtinerii finantarii si, de aceea, suntem aici ca sa te ajutam. Iti spunem imediat care sunt conditiile in care te incadrezi, ce variante poti sa alegi si ce acte trebuie sa pregatesti.


Tot ce mai ramane sa faci este sa semnezi cateva formulare pentru finantator si noi ne ocupam de restul. Iti spunem la orice moment stadiul dosarului tau, cand va trebui sa semnezi actele si cat de aproape esti de masina pe care o doresti.